Urmareste-ne: Social Media Icon Social Media Icon Social Media Icon

Articole & Știri

Te ținem la curent cu noutăți legate de cursuri, traduceri sau tabere.

Image

Articole & Stiri

Cursuri

Cursuri de limbi străine pentru preșcolari, școlari, adolescenți, adulți și companii:

Cursurile Libelo sunt răspunsul la toate întrebările legate de dezvoltarea personală și profesională, cu privire la cunoașterea unor limbi străine.

Cursurile pentru copii încep de la vârsta de trei ani, pentru oricare dintre limbile engleză, franceză și germană. Cu ajutorul îndrumătorilor Libelo și a metodelor de predare de succes dovedite de școli de renume internațional, obținem rezultate optime, potrivite vârstei. La Libelo, misiunea noastră e să insuflăm copiilor dragostea pentru limbi străine și să-i ajutăm în dezvoltarea unei dexterități aparte pentru învățătură. Adolescenții se pot pregăti alături de noi pentru examenele Cambridge, DELF și Goethe, fapt ce le va deschide calea către cele mai renumite universități internaționale.

Cursurile pentru adulți sunt dedicate atât celor care își doresc o autodezvoltare armonioasă, cât și persoanelor care au nevoie să cunoască o limbă străină în domeniul profesional în care activează. Engleza, franceza și germana pot fi crescute de la nivel începător la nivel foarte avansat, urmărind limbajul de specialitate din domeniile tehnic, economic, auto, medical, business.

Pentru cei care nu pot ajunge la cursurile organizate la sediul nostru, Libelo dispune și de cursuri online, prin intermediul platformei Skype, cursuri care au loc one on one-un singur student, alături de profesorul său.

Pentru firmele care doresc să crească nivelul echipelor lor, Libelo organizează dedicate angajaților, cu scopul dezvoltării cursanților pe nișa specifică domeniului lor de lucru.


Detalii și inscrieri la adresa de e-mail office@libelo.ro, la nr. de telefon 0728511844 sau completează formularul de contact, aici.


 

August 14, 2018Admin