Urmareste-ne: Social Media Icon Social Media Icon Social Media Icon

Cursuri

Libelo este răspunsul la toate necesitățile ce pot interveni în dezvoltarea personală si profesională a cuiva, pe partea de limbi străine.

Image

Cursurile noastre

Cursurile Libelo sunt răspunsul la toate întrebările legate de dezvoltarea personală și profesională, cu privire la cunoașterea unor limbi străine.

Cursurile pentru copii încep de la vârsta de trei ani, pentru oricare dintre limbile engleză, franceză, germană și rusă. Cu ajutorul îndrumătorilor Libelo și a metodelor de predare de succes dovedite de școli de renume internațional, obținem rezultate optime, potrivite vârstei.
Cursurile pentru adulți sunt dedicate atât celor care își doresc o autodezvoltare armonioasă, cât și persoanelor care au nevoie să cunoască o limbă străină în domeniul profesional în care activează. Engleza, franceza, germana și rusa pot fi crescute de la nivel începător la nivel foarte avansat, urmărind limbajul de specialitate din domeniile tehnic, economic, auto, medical, business.
Pentru cei care nu pot ajunge la cursurile organizate la sediul nostru, Libelo dispune și de cursuri online, prin intermediul platformei Skype, cursuri care au loc one on one-un singur student, alături de profesorul său.
Pentru firmele care doresc să crească nivelul echipelor lor, Libelo organizează dedicate angajaților, cu scopul dezvoltării cursanților pe nișa specifică domeniului lor de lucru.

Cursurile LIBELO

Limba engleză/germană/rusă pentru copii

2022

1 ședință/săptămână

Preț promoțional pentru înscrierile din luna mai

Înscrie-te la cursurile de limbi străine Libelo până pe 31 iulie și beneficiază de prețul special de 171 lei/lună. Engleză, germană sau rusă, orice ai vrea să înveți de la 0 sau să perfecționezi, la Libelo avem personal pregătit si materiale de la edituri de top. Începe anul cu Libelo!

Class size

4-10 cursanți

220 lei/lună
de la 47 lei/ședință

Curs limba engleză/germană/rusă pentru preșcolari

2022

1 ședință/săptămână

Preț promoțional pentru înscrierile din luna mai

Plata lunară

Class size

4-10 cursanți

150 lei/lună
de la 30 lei/ședință

Adulți - Cursuri de limba engleză/germană/franceză/rusă

2022

1 ședintă/săptămână

Preț promoțional pentru înscrierile din luna mai

Plata lunară

Class size

4-10 cursanți

240 lei/lună
de la 59 lei/ședință

Curs intensiv de limba engleză/germană/rusă pentru copii

2022

2 ședințe/săptămână

Preț promoțional pentru înscrierile din luna mai

Plata lunară

Class size

4-10 cursanți

340lei/lună
de la 36 lei/ședință

Cursuri

Program desfășurare cursuri pentru anul școlar 2022-2023*:

 • 19 septembrie – 22 decembrie;
 • 9 ianuarie  – 21 aprilie;
 • 19 aprilie – 16 iunie.

Vacanțe:

 • 23 decembrie  – 6 ianuarie;
 • 7 aprilie – 18 aprilie
 • 17 iunie

*Libelo acceptă înscrieri la cursurile de limbi străine pe întreaga perioadă a anului calendaristic, chiar și în afara sesiunilor de înscriere prestabilite anual.

 

 • Reducere 10% pentru frați.
 • Reducere 20% pentru a doua limbă studiată.
 • Taxa pentru copii include: testare de nivel, simulare de examen Cambridge/IELTS/Goethe și acces gratuit la resursele centrului (biblioteca, clasa virtuală, fișe suplimentare de exerciții, table interactive, filme, jocuri).
 • Suportul de curs se achită separat.
 • Nu se restitutie bani pentru cursurile la care cursantul absentează.

 

Notă: în zilele de sărbători legale nu se vor desfășura cursuri!

Testare de nivel – 50 de lei;
Simulare de examen Cambridge/Goethe – 100 de lei;
Ședința 2h limba engleză/franceză/germană/rusă – 70 de lei;
Ședința individuala 2h limba engleză/franceză/germană/rusă – 80 de lei.Detalii și inscrieri la adresa de e-mail office@libelo.ro, la nr. de telefon 0728511844 sau completează formularul de contact, aici. 

 

Copiii și adulții învață diferit. Ca pedagogi și îndrumători ne modelăm după personalitatea fiecăruia. Vrem să înțelegem ce anume vă ușurează munca de învățare a limbii și să ne folosim toate resursele pentru a lucra conform nevoile fiecărui cursant în parte.

 

Grupele de adulți se formează din 4-10 cursanți, iar materialele folosite aparțin ale celor mai prestigioase edituri străine (Cambridge, Oxford, National Geographic, Huber, L), incluzând mijloace audio și video, jocuri și o abordare inovativă a limbii.

 

Dată fiind prezența investitorilor străini de elită în România, dar și dorința de a lucra în străinătate și de a face parte din companii multinaționale, a crescut interesul adulților pentru cursurile de limbă engleză. De aceea am conceput atât cursuri de engleză generală, dar și de specialitate (domeniul tehnic, economic, auto, medical, business).

 

Rezultatele acestor cursuri reprezintă o carte de vizită pentru profesia fiecăruia, întrucât vor pune în lumină nu numai capacitatea de auto-educare și de auto-disciplinare, dar și interesul sporit pentru dezvoltarea personală și a companiei.

Libelo garantează

4 Avantaje reale invătării limbii străine la adulți:

 

 • Evoluția în carieră și avansarea în funcție sau colaborarea fructuoasă cu filialele din străinătate;
 • Scăderea riscul apariției Alzheimerului sau demenței;
 • Dezvoltarea cunoștințelor de cultură generală;
 • Conform unui studiu realizat de W.Francis, dezvoltările cognitive, cum ar fi atenția sporită și o mai bună abilitate de multi-tasking, se pot produce deoarece oamenii bilingvi au ambele limbi activate în același timp și trebuie să monitorizeze încontinuu care este cea potrivită.

Cursurile pentru adulți se desfășoară în limba engleză, franceză, germană sau rusă.

 

Pentru cursanții care doresc să treacă la nivelul următor prin testarea Cambridge, DELF și Goethe, echipa de profesori Libelo pune la dispoziție pregătiri specializate, în funcție de nivelul cursanților și de modulul de examen la care vor să participe.

 

Un plus important al acestei variante de curs este că, după pregătiri, organizăm și simulări de examen, în condiții similare celui real de la Institutul aferent. Adițional, pentru cei care studiază limba engleză, organizăm și întâlniri cu British Council, pentru o ancorare profundă în cultură, limbă și literatură engleză.

 

Pentru cei care nu pot ajunge la locația noastră, cursurile pentru adulți se pot face și în regim online, prin aplicația Skype. Orele online sunt private și se fac individual, în funcție și de programul cursanților!

 

Notă: Libelo acceptă înscrieri la cursurile de limbi străine pe întreaga perioadă a anului calendaristic, chiar și în afara sesiunilor de înscriere prestabilite anual.

 

 

Prețuri (2022-2023)*:


 • Preț integral modul 10 ședințe – frecvență 1 sedință/săptămână/10 săptămâni – 590 lei.
 • Preț integral modul 20 ședințe – frecvență 2 sedințe/săptămână/10 săptămâni – 1090 lei.


 • Preț integral nivel 60 ședințe – frecvență 1 sedință/săptămână/60 săptămâni – 3200 Lei
 • Preț integral nivel 60 ședințe – frecvență 2 sedințe/săptămână/30 săptămâni – 2900 Lei

Taxele se pot achita atât integral (reducere 5%), cât și în rate.

Detalii și inscrieri la adresa de e-mail office@libelo.ro, la nr. de telefon 0728511844 sau completează formularul de contact, aici.