Urmareste-ne: Social Media Icon Social Media Icon Social Media Icon

Despre Noi

Pasionați și plini de idei inovatoare pentru cum să facă și pe alții să iubească limbile străine, profesorii Libelo sunt la dispoziția cursanților lor de la 3 la 99+ ani pentru a le preda engleză, franceză, germană și rusă

Image

Despre noi

Profesorii noṣtri

Profesorii noṣtri sunt aleṣi pe sprânceană, după lungi conversaṭii ṣi testări de nivel înalt, pentru a forma o echipă de profesioniști pasionați de limbi străine și de lucrul cu oamenii, atât cu cei mici cât și cu cei mari.
Noțiunile profesorilor se pun cap la cap și atunci când ne confruntăm cu provocări, un brainstorming valoros face ca drumul împreună să fie o peripeție continuă.
Dezvoltarea noastră este una continuă, pentru ca toți cursanții Libelo să aibă rezultate de performanṭă, la nivelul dorit, în timpul cel mai scurt.
Ne puteți adresa întrebări în legătură cu oricare dintre profesorii noștri, sau pentru a vă îndruma ce soluții Libelo se pretează cel mai mult la nevoile voastre legate de învățarea limbilor străine alături de noi.
Image

Caracteristici

9

Profesori

7

Limbi predate

2800

Numar cursanti de la deschidere pana acum

10

Sali de curs

Ana-Maria Sabie

general manager
Image

Alexandra-Elena Ivanescu

asistent manager
Image

Lina Gutu

prof. lb. rusă
Image

Laura-Mariana Cojocaru

prof. lb. engleză și traducător autoriza
Image

Anda-Elena Soare

prof. lb. franceză
Image

Ana-Maria Gorobica

prof. lb. franceză și engleză
Image

Maria-Magdalena Lițescu

prof. lb. franceză și engleză
Image

Despre Ana-Maria Sabie

Pasiunea pentru educatie au indrumat-o sa devina coordonatoarea intregii activitati si echipe Libelo Language Services, ducand la crearea oportunitatii de a invata o limba straina prin cele mai noi si eficiente metode de predare.
A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea din Pitesti si cursurile de master in Limbi Moderne si Comunicare Internationala.
In continua perfectionare, se remarca prin participarea la mai multe conferinte si seminarii menite sa aduca echipe cele mai noi si eficiente metode de predare alaturi de traineri de elita de la Oxford, National Geographic, Cambridge, British Council, Pilgrims.

Despre Alexandra-Elena Ivanescu

Fire vesela si perseverenta, avand experienta in relationarea cu oamenii, in special cu copiii, asigura o buna interactiune intre personalul centrului si cursantii nostri.

Despre Lina Gutu

A absolvit Facultatea de Științe Socio-Umane din Pitesti. Este pasionata de excursii si citit (in special literatura rusa).
Este originara din Republica Moldova si are experienta de lucru cu copiii foarte mici. Este o fire zambitoare, pozitiva, de incredere, calculata si un bun strateg.

Despre Laura-Mariana Cojocaru

A absolvit cursurile Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Pitesti si cursurile de master Traductologie Limba Engleza. A cochetat cu jurnalismul, iar in prezent de abilitatile de a face proiecte reusite si de comunica in urma acestei experiente, se bucura cursantii nostri.

Despre Anda-Elena Soare

A absolvit Facultatea de Litere din Pitesti si cursurile de master Limbi Moderne si Comunicare Internationala. Fire perseverenta si hotarata, preda limba franceza la cele mai inalte standarde in cadrul centrului nostru.

Despre Ana-Maria Gorobica

A absolvit Facultatea de Științe Socio-Umane din Pitesti. Creativitatea și entuziasmul pentru predare au fost dintotdeauna factori esențiali și definitorii pentru activitatea Anei în domeniul educativ. Printre punctele ei forte se pot număra: abilitatea de a conecta și a rezona cu elevii și studenții, cât și cunoașterea curriculumului și a standardelor moderne de predare.

Despre Maria-Magdalena Lițescu

Plina de creativitate si pregatita sa faca fata oricaror provocari lingvistice, urmand cursurile Facultatii de Litere a devenit pasionata de limbile franceza si engleza si multiculturalitate, fapt ce se reflecta in excelenta coordonare a diverselor activitati in cadrul centrului nostru. Si-a perfectionat abilitatile de predare prin intermediul volunatriatului, iar acum este dornica sa transmita cursantilor toate cunostintele dobandite in urma experintelor sale.

01

Experiență

În 2014, din pasiune pentru limbile străine și activitatea de predare am pus bazele Libelo, sub numele AEDSA Language Services. Am început cu servicii pentru preșcolari și școlari de toate vârstele, și ne-am extins activitatea către cursuri de limbi străine atât pentru copii și adolescenți, cât și pentru adulți. Astăzi, Libelo îți oferă servicii în 4 limbi străine, precum și șansa de a obține certificări Cambridge, DELF și Goethe.

02

Profesionalism

Profesorii noștri sunt tineri, energici, pasionați și cu studii de specialitate în domeniu ce asigură o predare eficientă și profesionalistă. Suntem întotdeauna la curent cu cele mai noi metode de predare și ne adaptăm constant pentru a putea depăși fiecare provocare.

03

Calitate

La Libelo, te punem pe tine pe primul loc și adaptăm predarea astfel încât să putem obține cel mai bun rezultat de la fiecare student în parte. Analizăm și ținem cont de nivelul fiecărui cursant pentru a-l încadra în grupa potrivită și monitorizăm constant evoluția acestuia. De asemenea, fiecare student Libelo beneficiaza de materialele de predare permanent îmbunătățite și actualizate vremurilor și tendințelor.

04

Garanție

De mai bine de 7 ani am ajutat peste 2800 de copii și adulți să capete încredere în forțele proprii, să se auto-depășească și să învețe rapid și eficient limbile străine preferate. Atenția la detalii, adaptabilitatea și performanțele profesorilor Libelo sunt garanția unor servicii de cea mai înaltă calitate.