Servicii

Cursuri

Cursuri de limbi străine pentru preșcolari, școlari, adolescenți, adulți și companii:

Cursurile Libelo sunt răspunsul la toate întrebările legate de dezvoltarea personală și profesională, cu privire la cunoașterea unor limbi străine.

Cursurile pentru copii încep de la vârsta de trei ani, pentru oricare dintre limbile engleză, franceză și germană. Cu ajutorul îndrumătorilor Libelo și a metodelor de predare de succes dovedite de școli de renume internațional, obținem rezultate optime, potrivite vârstei. La Libelo, misiunea noastră e să insuflăm copiilor dragostea pentru limbi străine și să-i ajutăm în dezvoltarea unei dexterități aparte pentru învățătură. Adolescenții se pot pregăti alături de noi pentru examenele Cambridge, DELF și Goethe, fapt ce le va deschide calea către cele mai renumite universități internaționale.

Cursurile pentru adulți sunt dedicate atât celor care își doresc o autodezvoltare armonioasă, cât și persoanelor care au nevoie să cunoască o limbă străină în domeniul profesional în care activează. Engleza, franceza și germana pot fi crescute de la nivel începător la nivel foarte avansat, urmărind limbajul de specialitate din domeniile tehnic, economic, auto, medical, business.

Pentru cei care nu pot ajunge la cursurile organizate la sediul nostru, Libelo dispune și de cursuri online, prin intermediul platformei Skype, cursuri care au loc one on one-un singur student, alături de profesorul său.

Pentru firmele care doresc să crească nivelul echipelor lor, Libelo organizează dedicate angajaților, cu scopul dezvoltării cursanților pe nișa specifică domeniului lor de lucru.


Detalii și inscrieri la adresa de e-mail office@libelo.ro, la nr. de telefon 0728511844 sau completează formularul de contact, aici.


 

Traduceri

Traducerile unor documente, dar și unor date de utilitate personală au întotdeauna un rol important în viaṭa noastră. Traducerile fac trecerea dintr-o lume în alta, de la un nivel la altul, sunt un boost pentru noi începuturi și pentru soluṭionări definitive, de bun augur. De aceea, cu promptitudine și profesionalism, Libelo oferă servicii de calitate și în domeniul traducerilor.

Echipa noastră este formată din traducători autorizaṭi de Ministerul Justiṭiei, specializaṭi în diverse domenii de activitate și 26 de limbi de circulaṭie internaṭională.

Vă oferim traduceri autorizate și legalizate din domeniile medical, tehnic, economic și juridic.

Detalii și inscrieri la adresa de e-mail office@libelo.ro, la nr. de telefon 0728511844 sau completează formularul de contact, aici.

Tabere

Organizăm tabere, excursii și petreceri private în care învăṭăm împreună despre limbi străine, despre cum să ne dezvoltăm aptitudinile și calităṭile! Grupele nu sunt fixe, iar taberele se organizează doar în vacanṭele de școală ale copiilor, pentru a putea fi prezenṭi cât mai mulṭi colegi. Prin interacṭiunea lor într-un sistem de jocuri, aventuri, călătorii, serate interesante, ștafete pe echipe, petreceri distractive, vor învăṭa în mod degajat niște noṭiuni care în alt context pot părea o provocare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaṭi aici, iar noi vom crea cadrul cel mai potrivit pentru clasele de copii sau grupul care dorește să participe la aceste activităṭi.